Atleter | KIDSGLADIATORER SUPERHJÄLTAR & SUPERSKURKAR

Atlas

Atlas
Atlas är stor och stark som en björn. För att ta dig förbi Atlas behöver du som deltagare visa prov på både mod och målmedvetenhet!

Apollon

Apollon
Apollon är en grekisk gud med många styrkor, det sägs att han både kan flytta på berg och skapa storm ute på de sju haven.

Achilles

Achilles
Achilles är en av dem mest kända krigarna från grekisk mytologi. Han är inte bara stark, utan också en väldigt smart krigare. Använd din list för att smita förbi Achilles.

Hector

Hector
Hector är vår råaste krigare. Han är ett kraftpaket som ingen rår på, varken människor eller gudar dock kommer ni med vilja att ta er förbi honom på banan, se bara till att ha huvudet på skaft och fokusera in ert mål.

Black Cat

Black Cat
Black Cat är både stark och snabb. Se till att inte hamna i hennes grepp för då kommer du inte loss!

Mister X

Mister X
Se upp för Mister X, man vet aldrig var på banan han gömmer sig. Se dock till att inte bli rädd för Mister X, han ser farligare ut än vad han är.

Octopus

Octopus
Octopus är precis som Mister X en riktig luring. Tillsammans med sin bundsförvant Mister X kommer Octopus dyka upp där ni minst anar det, se bara till att inte hamna i deras fälla.

The Joker

The Joker
The Joker är vår busigaste skurk. Han är rolig, listig och påhittig. The Joker kommer se till så ni får en överraskning ni sällan skådat, vad han hittar på får den som är med på hinderbanan uppleva.

Aurora

Aurora
Aurora är en hjältinna av högre rang, hon kommer se till så ni får en tuff utmaning på banan men kan även ge er en hjälpande hand om så skulle behövas.

Twisted Spider

Twisted Spider
Twisted Spider är en riktig galning, han springer, hoppar och studsar omkring smidigare än katten! Kan ni lura er förbi honom?

Thunder

Thunder
Thunder är både vacker och snäll och skulle hon se att ni behöver lite hjälp ute på banan så kommer hon till er undsättning. Men se till att inte göra henne arg, för då kommer ni inte förbi henne!